Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

21 aug

2009Posted by Linus Sat, August 22, 2009 00:25:46
Oj så konstigt det har varit den här veckan - mam har inte varit hemma hos mig på dagarna. Nu är det pap som tar hand om mig eftersom mam har börjat på sitt jobb igen. Även om det varit lite konstigt så har jag o pap haft jättekul. Vi har så kul att även pap blir lite trött.


Eftersom jag inte ökat i vikt förra veckan så var jag o pap in även denna vecka till Marie för att väga och kolla syresättningen. Jag tycker ju det är godare med mat nu än jag gjort på väldigt länge och magen verkar dessutom lite hungrigare, vilket även märktes för den här veckan vägde jag 9950. Förutom att jag ökat i vikt så visade även poxisen att syresättningen låg lite högre - runt 94. Så mam o pap kan vara lugn, det blir ingen operation än på länge.


Jag har fått en egen sån där pinne att slå på den lilla bollen med - kallas visst golfklubba. Det som skiljer min klubba från mam o paps är att den e mycket kortare och känns inte som om den är gjord i samma material heller. Duger i allafall åt mig. På bilden nedanför så tränar jag att släppa ner bollen eller som det heter på golfspråket - droppa.


I tisdags var sista gången att gå på barngruppen och träffa mina kompisar men Nea var inte där. Det var en där och pratade om att man måste ta hand om sina tänder genom att använda den där borsten i munnen. O det gör jag ju för jag biter ju på den allt jag kan. Pap köpte nån gegga som ska vara på borsten som fasktiskt smakar gotta.


För att jag ska kunna gå och springa efter kusin så måste jag ju kunna gå och jag tränar allt jag kan. Men jag tycker att min vagn är lite läskig för ibland rullar det så fort att jag inte hinner med.

När jag o pap var ute på det gröna gräset så fick jag gå med min barnis, och det var jättekul.


I helgen är det bara jag o mam hemma för pap har åkt till vår stuga i Linsell. Då kanske jag får sova i mams säng. Hoppas!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.