Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

3 sept

2009Posted by Linus Thu, September 03, 2009 22:59:44

Orkade inte skriva igår. Kände mig fortfarande lite trött efter besöket på sjukan.
Min syresättning låg på 92 i foten men endast 85 i båda händerna. Det betyder att det har börjat sjunka nu. Får väl se vad som händer men jag tror inte själv att det är dax för operation än. Ultraljudet visade samma som tidigare. Suck mitt trasiga hjärta hade inte lagat sig själv den här gången heller... Johanna och Estelle körde runt på min mage med ultraljudsmojängen medans jag mådde toppen, undra om den där meducinen jag fick hjälpte till. Mam o pap skrattade i alla fall åt mig, vet inte om det var blåsljuden jag gjorde med munnen som fick dom att skratta.

Första bilden är jag i rummet som jag oftast är i. Marie ville nog inte vara med på bilden för hon tittade åt andra hållet när mam tog bilden.
På den andra bilden har jag nyss gjort klart ultraljudskollen o sitter o väntar på Johanna.

På sjukan finns en rolig sak som man kan leka med. Man ska skjuta på saker runt runt. Jag o pap lekte där innan jag skulle in på koll.

Igår gjorde jag, med lite hjälp av mam, såna där kort som man ska ge till dom som ska komma på mitt kalas. Ni som inte fått något får inte bli lessna för ni får ju självfallet oxå komma. Lägger ut kortet här så får alla det.

Idag har jag bland annat tittat på när moffa och mobo Janne jobbade högt ovanför mig, liksom ovanpå ett hus. Sedan var jag o mam till Alex en sväng innan jag skulle sova.

Hörs.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.