Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

11 sept

2009Posted by Linus Fri, September 11, 2009 20:08:01

Sista två dagarna har jag inte varit helt kry. Blir så där varm och tempometern visar att det är varmare inne i kroppen än det ska vara. En gång när mam mätte så visade tempometern 38,8. Eftersom det är varmare än det ska vara, så får jag meducin - avleon eller nåt. Det är ganska jobbigt att sova när kroppen är så varm, jag vaknar flera gånger. Dessutom verkar min mage inte heller må bra. Jag har ju kalas på söndag. Mam sa att min kompis Ludvig inte kommer för han är sjuk. Jag får ju inte vara sjuk för då får nog inte jag heller komma. Mam o pap säger att jag inte är sjuk utan dom tror att det är fler bitsaker i munnen på gång.
När pap var in på sjukan med mig för någon dag sedan så var poxisen nere på 80 i foten och 85 i handen men Marie sa att det inte var någon fara för jag var så pigg. Idag när jag inte var lika pigg så var vi in igen till Marie och då visade poxisen 87.

Nåt som piggade upp mig igår var när han som pratar så där konstigt kom - Stefan och Jennie, Jonas o Jesper. Dom kan inte komma på mitt kalas så jag fick mitt första ett årspaket igår - en jättecool bil som låter och kör själv. Tack Stefan, Jennie, Jonas och Jesper! Vet ni vem som ville ta min leksak? Ja precis, Alex.

Innan vi for på sjukan i onsdags så var jag o pap in på paps jobb och fikade. Jag fick smaka en sån där gul sak som gör att hela ansiktet drar ihop sig men jag tycker fasktiskt det är gott.

På dagarna när mam inte är hemma så hittar pap på saker att göra. Nu försöker han lära mig att gunga till en sång som jag egentligen inte tycker är så bra. Försöker göra som honom - gunga och röra på huvudet fram o tillbaka, inte så lätt och jag vill inte visa mam förrän jag kan bättre. Jag får även leka med Alex och vi har fasktiskt ganska kul ihop. På bilden här nere fick även moster vara med o leka men jag tyckte inte den leken var så kul.

Nu ska jag försöka sova för jag är ganska trött. Hej då.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.