Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

15 sept - FÖDELSEDAG

2009Posted by Linus Tue, September 15, 2009 21:55:57

Grattis på mig själv! Idag har jag funnits i 1 år. I morse innan mam for iväg till sitt jobb så fick jag paket av mam o pap. Jag fick lite kläder, bland annat en sån där med armar men utan ben och som spänns vid blöjjisen och det stod AC DC på den, konstigt att mams namn var med men inte paps, undra vem DC e... Sedan fick jag även en jättecool mugg som jag ska ha när jag ska dricka nåt och en helt egen tefon så nu kan jag ringa till Alex för han har ju oxå en, även om hans bara har fyra knappar. I allafall - tack mam o pap.

Lite senare kom även fammo o faffa så då lekte jag med dom. Fammo o jag var ute o gick, ja eller jag åkte ju i barnisen. För att fammo inte skulle behöva gå mer så tog jag o sov en stund. Vet ni, sedan fick jag äta tåta med fingrarna. Det var jättegott. Tack fammo o faffa för strumpsen och den roliga leksaken!

Igår var jag o pap och lekte med en massa andra barn o mam o pappisar. Jag åkte i barnisen dit. Alex o mos AL var oxå där. Dom andra barnen sprang runt men jag kan ju inte det än så pap hjälpte mig runt där i skogen. Det var i allafall kul att vara där.

Imorgon ska jag o pap in på sjukan till Marie för koll igen och efter det hörde jag nåt om att momma ska leka med mig. Kul.

Grattis igen på mig själv!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Moffa Tue, September 15, 2009 22:50:11

Grattis på födelsedagen lille gubben!