Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

1 okt

2009Posted by Linus Thu, October 01, 2009 08:53:49

Hoppsan det var ett tag sedan jag skrev nåt här...

Mam är borta. Jag har letat överallt men hon finns inte här hemma. Pap säger att hon är på jobbet och lär ut datorsaker och inte kommer hem förrän i morgon. Vet ni, jag tränar på att säga mam och det går nästan.

Dom senaste dagarna har jag mått konstigt. Det är svårt att andas för det känns som om det sitter något i vägen så luften kan inte komma in. Dessutom har det kittlat konstigt och runnit ur näsan. Det är jättejobbigt, blir så jobbigt att sova oxå.

Förra veckan var jag till Marie och kollade läget med min syresättning. Jag låg på topp igen - runt 93. Dessutom hade min matchvikt ökat till 10440 men det var ju innan luften slutade komma in. Göteborg vill ha en röntgen innan dom bestämmer nåt. Jaha jaha.

Jag o pap for till stugan förra veckan och lämnade mam hemma några dagar, sedan hämtade vi henne i vem dal. Det var jättekul att se mam igen. Jag var fick leka rätt mycket med fammo o faffa. Vi hade jättekul.

Måste ju tacka för jättefina 1-årskläder som jag fått. Tack Måd! Tack faster Anette, kusin Jocke och Mats! Tack mam o paps kompis på jobbet Jenny!

Imorgon ska jag till BVC. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men jag tror att det kommer att göra ont.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lena, SHV Thu, October 01, 2009 11:41:48

Hej på dig, va' kul att höra från dig. Tråkigt att du är "krimen", som vi "gammfolk" säger, hoppas det ger sig snart. Vad mysigt du och din pappa verkar ha, tänk till vintern när ni kan ut och köra skoter i de härjedalska fjällen! Ser fram emot nästa rapport från dig, ha det gott.