Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

19 okt

2009Posted by Linus Mon, October 19, 2009 23:44:16

Neeej inte igen. Idag var det dax att få sån där ond pryl instucken i mitt skinn igen. Jag och pap var till ett ställe som jag inte varit på förut, det var jättemycket folk. Det gjorde ont men inte lika ont som det brukar när de sticker mig i benet men sedan på kvällen mådde jag lite halvskumt istället. Mam sa nåt om att detta var nåt vaksin för att inte få en djursjuka. Jag vill inte bli ett djur. Tydligen så ska jag få samma sak igenom några veckor. Puh.

Efter det onda besöket på det nya stället, så for jag o pap till Joel. Det var jättekul hos Joel för jag fick leka med deras teflon och andra roliga grejor.

Imorgon ska jag till BVC o kolla hur syret i mitt blod verkar. Det har varit jobbigt sista dagarna eftersom det varit lite stopp på luft in och ut ut min kropp och eftersom jag saknar lite syre så blir det även jobbigt att leka.

Jag o pap har jättekul på dagarna, försöker göra som han gör. Dessutom tränar jag hårt för att kunna gå. Idag tog jag två steg utan att hålla i mig. Duktigt va. Men det känns inte riktigt säkert så jag sätter mig hellre än att jag ramlar. Undar när jag får leka med Alex igen. Han har oxå stopp i näsan så jag får inte leka med honom.

Natti

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.