Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

5 nov

2009Posted by Linus Fri, November 06, 2009 00:30:16

För någon dag sedan var kusin här hos mig för hans mam o pap skulle köpa nån pryl. Vi hade jättekul, körde ikapp med mina bilar, spelade på musikprylen. Han Alexander e ju konstig, han satt o diggade till det han spelade, kan ju knappast hört hur dåligt han spelar...

Min kusin är inte snäll eller så vill han bara ha en egen napp. Så fort han ser mig och jag har min napp så drar han ut den ur min mun. Dumma Alexander.

Idag har jag varit till Marie på sjukan. Höll på bli en hemsk träff för Marie skickade iväg mam till apopoteket för att hämta sån där meducin mot rs-virus, tror jag det heter. Som tur var kom Marie på att jag faktiskt är lite för gammal för att få sån meducin, vilken tur för då slapp jag onda stick i benen. Syresättningen låg på 86 i handen o 90 i foten. Tror att mam o pap trodde det skulle varit lägre för de säger att jag e blek, undra vad det e. Dessutom börjar det bli jobbigt att leka eftersom det känns som om det är för lite luft i min kropp. Marie hade inte hört något från Göteborg men sa att hon skulle prata med dom. Senare i dag så ringde Marie till min pap och då hade hon pratat med Göteborg som tydligen inte fått skivan med mina bilder på. Dom skyllde på posten. Mäh. Kanske får veta nåt nästa vecka istället. Innan jag var hos Marie så lekte jag lite på barnmottagningen. Det finns en jättebra leksak där som är i min höjd...

Oj får ju inte glömma att tacka Ludvig och hans mam för dom fina byxorna. Dom blir jättebra att ha, som vad mam kallar det, dra-på-byxa. Tackilitacktack!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.