Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

8 dec

2009Posted by Linus Wed, December 09, 2009 00:09:31

Idag kom det! Alltså datumet som skulle komma med post. Det blev ju ingen operation nu snart utan den ska göras sen och idag fick jag veta när. Den 11 januari är det dax att fixa mitt trasiga hjärta. Oj, oj det känns pirrigt. Så då ska det äntligen göras. Hela mitt liv har mam o pap väntat på detta. Okej nu är mitt liv inte så långt men om jag säger sedan fyra dagar efter jag föddes så har de väntat på att mitt hjärta ska lagas. Tror mam o pap blev glada för att operationen inte ska göras nu i december, för då skulle vi nog ha missat det som kallas för jul. Tror det är då gubben med hår i ansiktet kommer och har roliga saker med sig. Jag ska önska mig massa roliga saker i år. Förra året kommer jag ju inte ihåg så mycket av, kanske beror det på att jag sov mest hela tiden då. I år ska jag vara vaken.

Jag o pap har kuligt på dagarna. Snart kan jag nog vara hemma själv för jag kan både sköta hemmet inne och ute nu.

För någon dag sedan fick jag leka med Alex och vet ni då var även den där lilla, lilla killen där men han ville inte leka med oss. Dessutom fick vi inte leka med honom för mostis kom och sa åt mig så fort jag ville titta på honom. Ska se om jag kan få till en bild på honom. Det är så konstigt för han har inget namn.

11 januari alltså, jaha jaha...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Wed, December 09, 2009 07:17:32

Hej Linus! Äntligen skall den långa väntan vara slut. Tänk så bra det blir när du orkar skotta snö (men det verkar ju gå bra ändå) Och att du orkar vara på jobbet:dagis! Sköt om dig och hälsa tomten! Jag har hört att han bor uppe i stenbrottet, kan inte du kolla det någon dag?

Kram/venny