Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

28 dec

2009Posted by Linus Mon, December 28, 2009 21:44:01

Farbrorn med det vita håret i ansiktet kom till slut och jag fick massa paket. Men först kom en annan farbror och han såg så farlig ut så jag blev jätterädd och lyckades genom att skrika högt skrämma iväg honom. Sen kom den snälla farbrorn med paket till mig.

Jag har ju ett eget rum där mina lekisar är och på morgonen på julaftonen när jag gick in i det rummet så hade någon ställt in en jätterolig sak som man kan krypa in och sätta sig i, jag kan nog till och med stå upp där inne. Dessutom så stod det en sån där som man kokar mat på där inne. Så nu kan jag göra min egen mat.

Jag fick massa nya roliga lekisar, bland annat en trumma säger mam att det heter. När jag slår på den så låter det bom bom.

Jag o pap lekte med mina nya lekisar på kvällen innan jag gick och la mig.

Jag och min kusin Alex fick samma lekis, en manick som man sitter och åker på som man ska ha ute på snön tror jag. Men eftersom det varit så kallt ute så har jag inte fått testat den prylen än förutom att jag satt på den hos Alex men inne. Åh jag längtar till jag kan få åka den. Vaffö är det så kallt ute?!

Mam säger att det börjar dra ihop sig till resan för Göteborg nu. Hoppas jag orkar leka mer efter operationen för nu är det lite jobbigt.

Har hört att stora personer säger god fortsättning så då säger jag väl oxå det till er - God fortsättning!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Tue, December 29, 2009 08:33:48

Linus! God fortsättning till dig och far och mor!