Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

8 jan

2010Posted by Linus Fri, January 08, 2010 22:20:34

Nu är jag i Göteborg igen eller till slut kanske jag skulle säga. Ni förstår att min mam o pap har inte alltid flyt. I går när vi skulle åka så funkade inte tufftuff. Dom som redan skulle suttit i tufftuff kom med en jääääääääättestor bil istället, kan nog kallas för bus. Så tufftuffen fungerade inte på långtid och det var mitt i min sovning. Jag somnade i bilen. Tur nog så var momma o moffa där för dom skulle ta vår bil annars skulle vi nog varit där alla andra var och där var visst väldigt kallt. Till slut fick vi kliva på och då ville inte jag sova. Vi hade ett litet, litet rum men vi var iallafall själv där. Usch så varmt var det under natten, vilket gjorde att jag hade svårt att sova bredvid mam. Det var tråkigt att åka tufftuff för jag kunde inte springa runt men det var spännande att titta ut genom fönstret för allt for så fort förbi. Vid lunch kom vi äntligen fram till Göteborg och då for vi till sjukan - Drottning Silivias Barn och Ungdomsklink - samma ställe som jag varit på förut.

På sjukan var flera av sköterskorna och läkarna kvar som jag träffat förut, men jag kommer ju inte riktigt ihåg dem men mam o pap gör det. En sköterska som heter Sofia kom faktiskt ihåg mig, men vem glömmer en kille som mig. Först träffade jag ultraljudsdoktorn som körde runt med ultrapinnen på min mage och hon sa att hon fick fina bilder, kanske slipper fler ultrapinnar. Det var inte så kul men jag försökte glömma pinnen och istället titta på roliga gubbar på tvn - tubbitellis eller nåt sånt. Sedan lite mat och efter en stund så var en en doktora som tittade på mig och sedan ekg. Det var jättehemskt att få lappar på magen för ekgandet och trots att jag var arg så var det ingen som lyssnade på mig, de kan ju inte ha missat hur arg jag var för jag tog ju i allt jag kunde. Jag blev så trött av att vara arg så jag somnade. Under tiden jag sov så var jag visst ner till röntgen och fick typ mina lungor fotade. Dessutom mätte sköterskan Sara syresättningen och tog blodtryck under tiden jag sov, snacka om trött eftersom jag inte vaknade. Till slut kom läkaren Mats Johansson-Synnergren som shuntat mig och pratade om min operation med mam o pap, alltså vad de ska göra.

Eftersom det inte fanns något tomt rum på Ronalds så åkte vi till annat ställe som mam o pap bott på tidigare - Hotell Odin. Det är jättefint där men dom har dumma dörrar. När jag, mam o pap skulle gå ut så kom vi inte ut. Då ringde mam till tjejen där nere som kom upp och öppnade åt oss och så fick vi byta till rummet på andra sidan. Imorgon behöver jag inte till sjukan så då ska vi gå på stan och sedan kommer vi bo på Ronalds.

Nu är jag trött. God natt. Nej vänta min mobo fyller ju år idag - Grattis mobo Janne!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.