Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

9 jan

2010Posted by Linus Sat, January 09, 2010 20:48:57

Om det är så här lugnt att vara i Göteborg skulle jag kunna stanna kvar här. Idag har jag, mam o pap varit runt i nåt hus som kallas Femman. Det var tokmycket folk där och pap körde hit o dit med mig i vagnen för att inte köra på nån bacillusk. Där fanns en stor gran men den ville inte spela när jag klappade händerna.

Jag sa ju att mam o pap har lite oflyt ibland men idag hade de tur. Vi fick flytta ut från det fina hotellet med den dumma dörren och till Ronalds. På Ronalds fick vi ett jättefint rum, stort, längst upp. Jag har faksktiskt fått ett eget rum i rummet, så stort är det. Och det finns jättemycket leksaker här som jag kan leka med. En leksak ville inte fungera så då försökte jag fixa den så som pap har lärt mig, med den där brrrrrrbrrrrrrrrprylen för att byta dom där sakerna under leksaken men jag lyckades inte.

I morgon ska jag bli riktigt ren, för jag ska få bada två gånger med nån superduper tvål som gör att jag blir tokren. Sen vet jag inte så mycket mer vad som händer i morgon.

Hörs i morrn.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Mon, January 11, 2010 07:16:10

Hej Linus! Jag tycker du skall se till så att pappa får tvätta sig åxå! Hoppas ni har det bra! Tänker på er jättemycke!

Kram/ venny