Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

12 jan

2010Posted by Linus Tue, January 12, 2010 21:03:21

Dagen efter min hjärtoperation har varit ... konstig. Jag är så trött att jag inte orkar öppna mina ögon men jag känner att jag orkar snurra runt i sängen. Att jag snurrar runt verkar inte vara så poppis, för på en gång kommer någon och snurrar tillbaka mig och alla sladdar o slangar.

Redan tidigt i morse så var jag så duktig att dom tog bort andningsprylen och samtidigt så hjälpte jag till och tog bort matprylen som gick genom min näsa. Mat är något som IVA verkligen snålar med. Jag fick ju lite, lite, lite välling igår och idag har jag endast fått vatten på en pinne i munnen och det var oxå så grymt lite. Dom borde fundera på att byta ut den som lagar maten... Förutom prylarna i näsan så har dom även tagit bort två slangar som gick rakt in i min mage, tror dom kallas för drääänasch men en sån slang är kvar. Sen har lite mer saker försvunnit.

Egentligen skulle jag bo kvar på IVA till i morgon men dom något annat barn behövde min plats i rummet så jag fick flytta ner till avd 323 igen. Jag hade hellre stannat på IVA för det är så lugnt där och dessutom har jag en egen sköterska där. På 323an så ligger jag i ett rum med tre andra pluttisar, dom är alla mindre än mig och där måste jag dela en eller två sköterskor med dom andra fyra. Det är även mycket ljudigare i det rummet. Men jag är väl skyldig till dom flesta ljuden.

Jag har tittat några få gånger idag. En gång satt jag upp och såg att mam o pap var hos mig. Vet ni, det finns massa skärmar och knappar runt min säng. Tänk om jag ändå kunde lyckas sträcka mig och få trycka på dom...

Förra gången jag var här så bodde en annan kille som heter Wilmer här. Han har oxå ett trasigt hjärta men det är inte som mitt utan nån annan trasning. Han är här nu oxå och hans mam o pap bor i rummet bredvid min mam o pap på Ronalds. Jag bodde i samma rum som Wilmer på IVA tills i morse. Kul va.

I morgon hoppas jag att jag mår bättre för jag känner mig så skum. Allt är så... suddigt. Nu när mam o pap har gått till Ronalds så får vi väl se om jag lyckas hålla nattsköterskorna sysselsatta i natt. Hörs.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Wed, January 13, 2010 06:23:40

Toppen Linus! Håll dom sysselsatta! Du är en riktig kämpe!

Hälsa Mor och Far!

Kram venny

Posted by Rickard Tue, January 12, 2010 22:20:10

Bra Linus fortsätt så.
Hälsningar Rickard