Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

13 jan

2010Posted by Linus Wed, January 13, 2010 21:41:55

Ännu en dag har gått och jag har i stort sett sovit mig igenom dagen men varit mer vaken än igår. Har känt mig så där suddig även idag plus att jag mått mindre bra. Mam säger att jag ser lite gråggi ut, vad nu det betyder.

När jag fick välling så tyckte inte min kropp att det var så gott och bestämde sig för att trycka upp den samma väg som den kom ner. Efter det var jag inte så hungrig men för att jag skulle få i mig nån typ av mat så satte sköterskan Anna in i påse med nån vätska i. Ingen aning om vad det smakade för det passerade inte genom munnen utan rakt in i sidan av halsen via CVKn.

Det har inte hänt så mycket idag. När jag rör mig eller sätter mig upp så rinner det ur hålet på magen där drääänaschet går in, vilket gör att dom måste byta det som sitter för. Dessutom ser jag till att dom som tvättar får lite att göra eftersom mina kläder måste bytas varje gång det läker i hålet. Jag har suttit upp i sängen några gånger men mysigast är när jag får sitta hos mam eller pap.

I morgon kanske jag blir av de den där hemska slangen som jag kissar i samt CVKn i halsen. Nä nu ska jag sova vidare om det går för hon i sängen bredvid låter så mycket. Natti.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by kersti@vedugnen.nu Fri, January 15, 2010 09:56:01

Sötnos.Kan tro att du charmar de flesta där nere i götet. KRAM

Posted by venny Thu, January 14, 2010 14:33:50

Hej Linus! oj så trött du ser ut att vara! Hoppas du får nya krafter av gegget i påsen och att matlusten kommer tillbaka.Du vet dendär maten kan göra underverk med både stora och små karlar. (kolla på pappa) Ha det gott hela familjen! Tänker jättemycke på er.

Kram/ Venny