Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

15 jan fm

2010Posted by Linus Fri, January 15, 2010 13:15:37

I morse var det så hemskt när jag vaknade, ingen mam o ingen pap bara massa tjejer i blåa kläder. Jag tyckte det var så hemskt och jag tror även att sköterskorna tyckte jag var bråkig så till slut ringde dom efter mam. Åh så skönt när mam kom, då kunde jag nästan somna om igen.

Var så trötter igår så jag orkade helt enkelt inte skriva nåt. Igår morse försvann den där kisslangen och nu har jag bara en vanlig blöj, härligt. Dessutom tyckte en sköterska att det bubblade i drääänaschslangsburken så då kom en sån där gubbe i vit rock och tittade, dom e rätt läskiga dom i vita kläder för dom brukar ibland ha gröna kläder och då är dom ännu läskigare, i allafall så hade jag visst lyckas få ut slangen i magen en bit så då tog dom bort den. Haha, jag lyckades. Så nu håller dom koll så jag kissar för annars kan det jag inte kissar ut bli kvar där inne och då kan det stanna i min ena lunga, vilket tydligen inte är bra för då måste dom sätta tebax drääänaschet, usch. Och idag fick jag sån där rolig meducin som gör att jag känner mig ... skoj. Man brukar få sånt roligt när det ska bli nåt som inte är roligt, vilket alltså hände idag. Det gjorde jätteont i min hals, en sköterska tog bort CVKn i halsen så nu är även den borta. Dessutom behöver jag inte vara uppkopplad med pox o ekgprylar så nu får jag springa runt på avdelningen som jag själv vill. Kan väl inte påstå att jag springer så mycket men det är väldigt skönt att slippa vara i sängen hela tiden.

Igår när jag låg i min säng så kom det in två typer som spelade och sjöng för mig. Dom var lite läskiga men roliga.

Jag känner mig fortfarande väldigt trötter och orkar inte leka så länge. Det är jättejobbigt att vara i rummet eftersom det ligger tre andra bäääääbisar där o vet ni, dom sover inte när jag sover. Kanske, kanske att jag får ett eget rum idag. Ja alltså där mam eller pap sover med mig men jag slipper småbääääbisarna.

Det hängen en rolig pryl på min säng, tror man använder den för att lyssna på saker. Undrar om jag hör nåt...

Hörs senare.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Moffa Sat, January 16, 2010 14:53:51

Hej grabben! Kul att höra att du är på benen nu å håller alla sysselsatta. Längtar efter dej!

Kram!

Posted by Lena, SHV Fri, January 15, 2010 13:30:25

Hej på dig Linus, är du säker på att det inte var din mamma och pappa som spelade och lät för dig, tyckte dom liknade dom lite granna! Vad skönt för dig att slippa alla slangar, nu är det bara att hålla tummarna att kisseriet sköter sig. Du ska se att imorron, lördag, är det full fart på dig i korridorerna! Kram på er alla tre, Lena.