Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

16 jan

2010Posted by Linus Sat, January 16, 2010 14:53:54

Jag slapp småisarna igår, fick ett eget rum så pap sov hos mig i natt. Mam fick sova på Ronalds men det blir nog hon som stannar hos mig i kväll. Pap sov nog inte så mycket för det sprang ju sköterskor här hos mig hela tiden.

Idag var dom dumma igen visserligen fick jag sån där rolig meducin men vad hjälper det när dom är dum. Dom drog pacemakertrådarna så nu sitter det inte så mycket kvar på min kropp, helt tomt är det inte än men snart. I morgon är det dax att ultraljuda igen o ser det bra ut så kanske jag får permis och får sova på Ronalds istället.

Jag o pap var på den där avdelningen som tar kort på saker inne i kroppen i morse och då såg dom visst att jag har lite vätska kvar i ena lungan o det e inte bra för då måste jag kissa mer. Men för att kunna kissa måste jag även dricka o det vill jag inte. I går fick jag tebax slangen o den där påsen eftersom jag inte dricker så mycket. Kanske det blir så idag oxå. Det är inge roligt eftersom jag inte kan gå runt som jag vill då utan sitter fast i en stolpe o slang.

Jag tycker inte om dom som jobbar här och fast jag säger ifrån så pillar dom på mig. Jag vill hem nu.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Sun, January 17, 2010 07:13:04

Skynda dig och bli av med alla prylar så får du nog åka hem till Vamsta! Kram!