Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

19 jan

2010Posted by Linus Wed, January 20, 2010 08:25:36

WOW idag fick jag komma utanför sjukan, jag fick ledigt från avdelningen och mam o pap tog med mig en stund till Ronalds. Det var jätteskönt att få vara med bara dom och slippa sköterskorna några timmar.

Jag har fortfarande för mycket värme i kroppen eller som det tydligen heter för hög tämpratuur men jag får ju meducin i rumpan flera gånger som ska göra det kallare. Det var in en läkare till mig idag, som tur var sov jag puh. Han sa att dom hade hittat baskilusker i i det som jag pinkar ut och därför skulle dom ändra meducinen för att få bort dom kusarna. Vet inte om jag riktigt tyckte det var så bra för den andra meducinen får jag genom nålprylen i foten men den nya får jag genom munnen och det är så äckligt. Jag gör allt för att hålla igen munnen men jag måste ju öppna för att få lite luft ibland o då är pap där med den där sprutan. Wäääääääh! Mam o pap lovade att jag skulle få sån där tunn potatis om jag gapade. Ok tänkte jag kan ju vara värt det och öppnade munnen lite lite. Men det var nästan värt det eftersom jag fick potatisen.

Om jag inte har nån tämpratuur imorgon så får jag nog följa med till Ronalds då oxå. Tror att jag måste sova kvar på sjukan nån natt till men kanske jag for sova hos mam o pap sen. Hoppas, hoppas.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by venny Wed, January 20, 2010 12:34:46

Hej Linus! Skynda dig att bli kall i rumpan! Vi saknar er alla tre här i Brunflo och på Pappa-mammas jobb! Kram

Posted by Lena, SHV Wed, January 20, 2010 09:13:31

Hej Linus, jag håller tummarna att den dumma värmen försvinner snabbt så du får följa med mam o pap och sova hos dom, ja å leka med dom roliga sakerna som finns på Ronalds, förstås. Fortsätt med potatisen Linus, det kommer man långt med!

Lena