Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

23 jan

2010Posted by Linus Sat, January 23, 2010 16:54:21

Idag skulle jag slippa sjukan sa mam men vi har varit där flera gånger. Just nu får jag tre meduciner och en av dom gör att jag får röda märken på kroppen. Därför har vi varit till sjukan för att visa märken och väntat o väntat o väntat på att nån ska komma o kolla. Så nu slipper jag den meducin som gör att jag måste få ny blöj hela tiden. Kanske att min mage kommer att må bättre.
Här sitter jag o väntar på att läkaren ska komma. Kolla vilken rolig pryl jag har. En sån vill jag ha!

Igår lånade vi bilen är på Ronalds. Dom har inte kvar den där survovlon som jag försökte sälja den förra gången vi var här. Nu har dom har en nyare vovlo som är mycket finare. Det var kul att åka bil, var ju så så länge sedan. Och då åkte vi till affärn och handlade för vi skulle äta med Wilmers mam Lisa, pap Andreas och syster Alva. Wilmer kunde inte komma för han ligger på sjukan. Oj så mycket folk det var på affärn. Jag fick åka sån där vagn, jippi.

Det står en sak på avdelningen som jag tycker är jättekul men jag tror att jag är lite för liten för den.


Vet ni att det finns något som kallas för hiss här på Ronalds som man kan åka upp och ner i och det är jättekul att åka. Igår tryckte jag på knappen för hissen och då kom den och jag gick in och åkte själv. Hihi men tur mam hjälpte mig upp igen.

Nu måste jag nog få hjälp med blöjjisen igen. Hörs!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.