Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

30 jan

2010Posted by Linus Sat, January 30, 2010 23:45:29

Alltså ni får inte tro att nåt har hänt bara för att jag inte skrivit nåt här. Nej då. Jag är hemma och de är så skööööööööönt. Det var jättekul att komma hem till mina leksaker igen. Vet ni - granen på övre delen av vårt hus, den var kvar.

Jag träffade Johanna och Marie när vi kom hem. Ja eller alltså jag, mam o pap for dit. Först kollade Marie så som hon brukar och sedan gick vi in till Johanna som körde runt med pinnen på min mage. Hon sa att allt såg bra ut. Sedan skulle dom ha mig att kissa i en sån där som man dricker ur. Det gick väl inte att göra det, så då skulle mam o pap fixa det hemma istället. Mam var nära men jag lurade henne och passade på att pinka när hon inte såg. Hihi.

Mam o pap har börjat åka så sitt jobb igen men inte samma dag. Det är alltid en av dom kvar hos mig. Tror det ska vara så nu ett tag och sedan ska jag på nåt som visst heter dagis. För någon dag sedan följde jag med pap till en som gör saker med håret. Först tog hon paps hår och sedan tog hon även mitt hår. Så nu är mitt hår inte lika utåt längre.

Jag har fortfarande dom där röda märkena på kroppen. Dom är lite överallt. Tämpratuuren är lite bättre, två dagar har den varit borta men idag kom värmen igen. Pinnen visade inte så mycket men jag tror att det ändå är för mycket - 37.8. Dessutom tycker min mage inte om nån mat som jag ger den. Allt kommer direkt ut i blöjjisen, usch det gör ju så ont i min rumpa. Det stora hålet som dom gjorde på mig för att laga mitt hjärta, det är liksom bara ett streck nu.

Idag kom momma o moffa till mig. Vet ni, dom hade paket till mig. Jag fick två jätteroliga leksaker - en sån där ritpryl som jag ville ha och sedan en annan sak som låter när man trycker på den. Tack momma o moffa!

Va skönt det är att slippa blårockarna, för dom gjorde bara massa hål i mig. Nu ska jag visst inte behöva träffa dom på jääääääääääätteläääääääääänge. Bra.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.