Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

7 feb

2010Posted by Linus Sun, February 07, 2010 21:08:45

Oj nu har det gått flera dagar igen sen jag skrev sist men den här gången beror det på att någon har lagt ett träd över internet. Därför låter det inte i telefonen trots att jag trycker på knappen, internetet fungerar inte och vi har jätteomånga tvkanaler. Just nu använder jag en internetpinne.

Den här veckan har jag fått leka med Alex flera gånger och fatta vad han blev glad när han såg mig efter operationen. Men mam o pap måste säga till Alex många gånger eftersom han ibland försöker få mig att ramla på mitt ärr. Det är så kul att kunna leka utan att bli så där trött.

Fammo o faffa kom o hälsade på för någon dag sedan. Jag fick en bil som både lyser och låter. Den är helfrän. Tack fammo o faffa! Och idag när pap kom hem från Linsell, ja han har alltså varit där i helgen, så fick jag ett paket från fammo. Egentligen skulle jag ha öppnat det om några dagar då det är Alla hjärtans dag, men jag har hjärtans dag jämt så därför öppnade jag paketet. Det var en tröja o byxa men mam säger att det heter underställ. Tack fammo igen!

Appåpå Alla hjärtans dag - februari är ju alla barnhjärtans månad, alltså min o mina hjärtpolares månad. I år ska vi samla pengar till Gertrud (läs om Getrud här) och därför har jag startat en egen insamling.
Skicka ett SMS till 72901 och skriv: BARNHJARTA 188 LINUS
Då skänker du 30kronor till min insamling för oss hjärtebarn. Annars kan du ju även köpa årets hjärtepin, dom finns på typ Akademibokhandeln, Euroflorist, Hemköp, Hemtex, Krabat, Lekia, Tempo och Alla Hjärtans Lunch-restaurangerna

I veckan kom två stycken hem till oss, den ena han tog massa bilder och sedan for han medans den andra stannade kvar o frågade mam o pap en massa saker. Killen som stannade kvar, skrev en massa saker och dom pratade om mitt hjärtfel och operationen. Tror att jag kanske blir en sån där kändis. Wow!

Glöm inte bort min insamling, messa BARNHJARTA 188 LINUS till 72901
Tack!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Molly via Malin Mon, February 08, 2010 09:10:32

Hej Linus

Vilken jätte fin kändis du var i tidningen idag. Jag blev jätte glad när mamma läste att allt hade gått bra!! Vi ska givetvis samla in till hjärtpolare vi också. Kram kram