Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

16 feb

2010Posted by Linus Wed, February 17, 2010 00:16:10

Heja, heja. Jag o pap tittade på en tjej som åkte fort på smala saker uppe på snön igår och då ville pap att jag skulle lära mig att säga heja, heja. Hon, som har halva min mams namn, åkte så fort att hon kom före alla andra i nåt spel som är nu på tv. Heja, heja Charlotte!

Igår var Alex o Ludde här, alltså mina kussar. Vi lekte först ute och då åkte vi plastmoj och snårajser och sedan gick vi in och lekte. Jag blev så trött så jag somnade innan dom hade åkt hem.

Idag har fammo o faffa varit här. Dom kom i en bil, vi åkte till stan i våran bil och då fick jag kolla på massa bilar, sedan for faffa i en annan bil och när dom for hem så åkte dom två bilar. Mäh...

Vet ni, det är inte bara jag som är hjärtopererad. Okej rå det visste ni säkert men alltså... ni vet mostis Ags hund, Oskar, han är på hundsjukan för han har oxå problem med sitt hjärta. Så nu är jag o Oskar inte bara polare utan hjärtpolare.

Appåpå hjärtan - ni glömmer väl inte min insamling till GERTRUD. Ni kan göra på två sätt, antingen tar ni telefonen som ni brukar ta med er när ni går hemifrån och skickar ett sånt där meddelande till 72901 och skriver BARNHJARTA 188 "DITT NAMN" (här ska du alltså skriva ditt eget namn, barnhjarta är utan såna där prickar). Då får jag 30 kronor till min insamling.
Eller så kan ni välja själv hur många kronor ni vill ge min insamling och sätta in dom på nåt som heter plusgironummer 90 91 92-7 och då skriver ni WP Barnhjärta ID=188 (nu ska ni sätta in prickarna på barnhjärta).
Gör nu detta för tänk på mitt, Oskar, Wilmer, Thea och alla andra hjärtpolare som behöver hjälp.

Jag har lagt in lite bilder från min tid i Göteborg i mitt fotoalbum och några till.
Glöm inte insamlingen...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linus Thu, February 18, 2010 10:33:49

Nej då Ludvig det är lugnt. Det funkar oxå men då får du inte ett tack på Barnhjärtasidan, utan det står Tack Linus då istället för Tack Ludvig. Men jag kan tacka dig ist - Tack Ludvig! =)

Posted by Ludvig Thu, February 18, 2010 09:09:51

Meen jag skrev ju ditt namn efter 188, blev det fel då?? Nä det blev det väl inte för jag fick ett svar tilbaka fast kanske ändå.