Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

8 juli

2010Posted by Linus Thu, July 08, 2010 21:51:04

Min pap håller på gör nåt som heter allltaaan här hemma. Eftersom jag inte riktigt litar på att han gör rätt så var jag där och tjuvmätte när han inte såg.

När jag inte kollar pap så åker jag tjyttel och brum. Helst skulle jag vilja åka på paps brrummmm men den åker ju han på jobbet. Det är bara jag o mam hemma på dagarna i flera dagar till men det går ju bra det oxå. Jag brukar leka med Alex oxå men vill helst inte. Tänk om jag bara vågade ge tillbaka när han e så där dum med mig. Mam sa att jag skulle få leka med miniLudvig, alltså inte min lillkusin utan Ludvig som bodde på sjukan samtidigt som mig. Men eftersom jag haft sån hosta och det runnit rätt mycket ur min näsa så har jag inte fått leka med honom. Nästa vecka kanske.

För några dagar sedan var vi på kalas hos dom som bor bredvid oss - Åsa och Tomas. Jag ville inte sitta still i barnisen så mam släppte lös mig. Åsa och Tomas har två djur som låter muuuu och dom ville jag prata med så jag var precis på väg och skulle krypa under en tunn, tunn tråd när det smällde till i mitt huvud. AJ så ont det gjorde. Tur mam kom och räddade mig från den dumma tråden. Har sett att det finns sån där tråd runt hästarna i stallet oxå, ska nog passa mig för den.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.