Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

12 sept

2010Posted by Linus Sun, September 12, 2010 22:57:26

Oj, oj, oj va fort tiden går. Dels var det jättelänge sedan jag skrev nåt här men jag har snart funnits i ännu ett år, vilket betyder att jag fyller år igen - på onsdag blir jag ett år plus ett år till men det blir inte kalas förrän på lördag. Alla som vill får självfallet komma. Jag önskar mig... hmmm... roliga saker...

Idag har jag åkt i offas taakto för första gången men det var pap som körde. Det var jättekul.

Sedan spelade jag o pap golf där borta där pap brukar spela. Mam o pap brukar spela och gå på flera ställen mot olika pinnar och hål men jag fick bara vara på samma ställe. Det var oxå jättekul att få spela på riktigt och inte bara skjuta på dom där konstiga bollarna som ramlat ner från träden hemma.

Sedan åkte vi till pomma o offa. Offa hade ett jättestort plåster på sin hand men då visade jag han min tumme som jag gjorde illa när jag amla på dag i veckan. Det blev rätt många fall för min del den här veckan. En dag så amla jag och gjorde illa tummen jättemycket, nästa dag var det en mam (inte min) som sprang över mig så min näsa och panna blev ond och dagen efter det skulle jag springa till mam när hon kom för att hämta mig och då amla jag igen och skadade handen. Aj vilken ond vecka på dagis. Annars är det jättekul på dagis. Min nya fröken Anna-Carin är jättesnäll.

Idag kom jag äntligen på vad jag heter, jag heter ju Niia. Mam o pap tyckte nog det var kul att jag äntligen sa mitt namn för de såg så glada ut. Ett ord som jag lärde mig igår och som jag tycker är jättekul att säga är nuss, alltså den där runda dosan som pap har. Se så roligt det är att säga nuss...

Nåt annat som jag tycker är kul är att starta och se film på filmmojängen och tvn. Jag har några filmer som jag väljer mellan - Lilla röda traktorn, Rorri, Byggare Bob och självfallet Blixten McQueen.

Hörs!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.