Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

12 jan

2011Posted by Linus Wed, January 12, 2011 21:43:20
Oj oj oj igår var det ett helt år sedan dom där med rockar i Göteborg lagade mitt hjärta. Eftersom jag inte kommer ihåg det så måste det vara jätte länge sen. Det jag vet är att jag då var ett år och nu är jag två. För er som undrar hur jag mår så här ett år efter lagningen så kan jag bara säga att jag mår bra. Mam brukar säga att det inte märks att jag fasktiskt är ett hjärtbarn, jag försöker ju bara springa ikapp det jag missade i början. Vad jag vet så ska jag inte in på hjärtkoll än på ett tag vilket måste betyda att även mitt hjärta mår bra.


Det har ju tagit slut på ett år och ett nytt har kommit till. För att fira sånt brukar man visst skjuta repeter upp i himlen som lyser. Det gjorde även min pap men usch jag tyckte inte alls det var roligt. Saker ramla ner men mam sa att inte var nån fara men vi gick in istället.


Jag var hemma med mam jättemånga dagar men nu går jag på rönnebääre igen. Det är fasktiskt kul även om jag är där längre nu än förut. Nu åker mam, pap o jag i samma bil både till camtpus och hem. Det gör inget att jag är längre på dagis.


Mina ögon känns konstiga, så då måste jag blinka jättemycket. Dessutom brukar jag använda mina händer för att få det att sluta kännas konstigt. Mam sa att om det inte blir bättre så måste vi träffa en läkare. Neeeeeej inte en sån! Jag tycker inte om såna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.