Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

18 april

2011Posted by Linus Mon, April 18, 2011 22:13:04
Oj så mycke det har hänt sedan sist jag skrev någe här. Men det viktigaste är att min pap fyller år idag - Grattis pap! Du är bästa pap man kan ha...


I helgen har vi varit i Linsell jag, pap och mam. Det är kul att vara där för då får jag träffa fammo o faffa och dom har en jättestooor gräsmatta som man kan springa på. Jag o pap gick i skogen och då såg vi baj från ett djur som jag tror heter älg. Borde inte älgen ha haft bjöj på sig, jag får ju inte gå utan blöj hur som helst...?


Min mage har inte mått så bra på många dagar så idag var jag till en doktor. Först så pratade hon och prata och prata. Sedan börja hon kolla hur min kropp mådde, klämde på min mage och det gjorde fasktiskt inte ont. Hon lyssnade på mitt fixade hjärta, kollade i örana. Sedan tog hon fram en pinne som jag tror hon ville att jag skulle äta eller nåt sånt för hon stoppade den i min mun och ner i halsen. Usch så otäckt det var. Matchvikten är 14kg och längden på den här kroppen är 97,3. Det slutade i allafall med att jag ska träffa mattanten Helene igen och hon ska hjälpa mig att inte äta viss mat för att se om magen vill må bättre.


Jag har varit i en jättestooooor badbalja med mam, Sander, Luggi, mostis o fabbo. Den var så stor att det fick plats jättemång i den. Sedan kunde man kliva upp och gå till en annan badbalja som var ännu större. Kände mig inte riktigt hemma i dessa badbaljor för de var så mycke större än den jag är van. Sander han hoppade och for runt men jag höll mig mest vid mam o vid kanten på baljan.


Min kusiner Alice o Jocke kom o hälsade på. Jag fick leka lite med Alice men hon är ju bara en bäääs.


Nu är ju snart all snö försvunnit men jag har ju fasktiskt åkt såna där skriiiskoor. Det var jag inge bra på men det var inte heller mam.


Ja det var bara några saker som hänt sen förra skriven. Har även varit dålig att uppdatera fotoalbumet så jag lägger ut lite nya bilder där oxå.


Grattis grattis pap!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linus Mon, April 18, 2011 22:26:14

Eller så gör jag inte det. Daton vill inte fungera så jag kan inte lägga ut några nya bilder just nu. Gör det så fort det funkar igen.

/Linus